En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve amelî bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yol Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yönı teselsül otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve vesair zihayatların yangın yahut rastgele bir evgin kondisyon sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, mimarilması mecburi, örgüların vazgeçilemez unsurları arasında yan almaktadır.

Bu baplar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Ankara Yangın Kapısı kaplamak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ait heves ettikleri bütün mevzular üzerine bilim sahibi olabilirler.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast taşlıkndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Bir binada yahut yapı katında, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Katılmış-3/B ve Munzam-3/C’bile belirtilen sürelere munis olması mecburidir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıdem esrarın ve koca ısının autarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da esrarı değişmez ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin zemin oluşturur.

Yangın kabil evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler Yangın kapısı istanbul sadece yangının olumsuz etkilerini yürekeriye hapseder.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın acilen tıntınşeşlmasına imkân tanır, bina güvenliğini sağlamlar. Evgin çıkış kapıları binaların dokumasına ve genişliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı ali dayanıklılık gösteren malzemelerden yapılmış olmalıdır. Ekseri yangına dayanıklı çelik veya ilenmeşap malzemeler yeğleme

Report this wiki page